Kihagyás

Hova? Hogyan?

Általános segítség a beadandók formátumához

Forráskód

A projekthez tartozó forráskód (általában *.java fájlok) és hozzá kapcsolódó erőforrásokat a hallgatók GitLab szerverére kell feltölteni, folyamatosan a félév során.

Szöveges tartalom

A feladatokhoz tartozó szöveges tartalmat MarkDown formátumba várjuk szintén a hallgatók GitLab szerverén. Ez a formátum lehetővé teszi a verziókövetést és a formázást is.

Projektmenedzsment

A projekt nyomonkövetését és a munka dokumentálását a hallgatók GitLab szerverén kell vezetni a megadott eszközökkel: issue-k, mérföldkövek stb.

Bemutatók

Kivetítendő fóliák készítése nem kötelező, de az elkészült munkát ettől függetlenül be kell mutatni. A prezentációt PDF forámtumba kérjük beadni, ezzel biztosítva, hogy mindenhol ugyan úgy jelenik meg. Ez elkészíthető LaTeX-ben, Microsoft PowerPoint-tal, vagy bármilyen egyéb programmal, mely képes PDF formátumba menteni a prezentációt.

Videó bemutató

Az elkészült felvételeket YouTube-ra kell feltölteni. Rögzítéshez az ingyenes OBS Studio szoftvert, míg szerkesztéshez az ingyenes Blender szoftvert ajánljuk. Egyéb programot a hallgatók saját felelősségre használhatnak.


Utolsó frissítés: 2023-01-20 13:15:16